martes, 8 de mayo de 2012

Autobuses de valde para a viaxe a Betanzos

Este próximo domingo a Cultural Areas xogase a vida por non descender da terceira división en Betanzos ante a equipa desta localidade. O Betanzos o igual que a Cultural xogase todo, polo que vai ser un ambente de moita rivalidade deportiva.
Para mover a a máxima afección posible a Cultural Areas pon en principio 2 autobuses de valde con posibilidade dun terceiro que sairan as 15:30 da igrexa de Areas. Aparte disto, dara a cada siareiro que viaxe nos autobuses 5 € de axuda e que a entrada só custe a metade.
Non fai falla ser socio da Cultural para viaxar nen nada, só ir con gañas de animar e dar alento os nosos xogadores, xa que a marexada areán temos que ser o xogador número 12. O ambente esta servido, ogalla enchamos 3 autobuses de pontareáns en Betanzos e fagamos que o seu campo pareza a Lomba.

ONDE TI SEMPRE VAIAS, SIAREIR@S AREAS!!!

lunes, 7 de mayo de 2012

Cultural Areas 3-2 Deportivo B

El Areas mantiene viva la esperanza

Los ponteareanos le dan la vuelta al partido en los últimos nueve minutos de juego

El choque se inició con un gran ritmo de juego por ambos equipos. Conscientes de lo que se jugaban ambas, pudo llegar el primer gol a favor del Areas en el minuto 3 de juego, tras un saque de esquina local, con un potente remate de cabeza en la frontal del área de Luismi que obligó al meta coruñes Edu, a realizar una gran estirad. Sin embargo, a pesar de la constante presión de los ponteareanos, los jugadores del Deportivo no dieron un balón por perdido.
La jugada del primer gol nace con un centro desde la banda de Vicente, que se la toca a Luismi para Hugo y éste que busca el remate en el segundo palo,. Allí estár Carlos que marca el primer tanto.
El Deportivo, jugando su futbol, se encontró con el empate en el minuto 35, tras un saque de esquina de David García, y remate de cabeza de Oriol.

La segunda mitad fue de verdadero infarto. Partido intenso y lleno de emoción, que comenzó como en la primera mitad. En los dos primeros minutos, Carlos y Luismi tuvieron ocasión de gol pero el acierto entre la defensa y portero del Deportivo B impidieron que el Areas volviese a adelantarse en el marcador.
El Areas supo sobreponerse al tanto del Deportivo B que lo ponía por delante en el marcador. Los pontareanos llegaron más enteros a los minutos finales del encuentro, y a nueve minutos para la conclusión Carlos materializaba el empate.

De aquí al final del encuentro el Areas puso toda la carne en el asador para conquistar los tres puntos del encuentro. Se esperó hasta el minuto 88 para que llegara el golazo de Luismi. Jugada individual de Fonseca que deja a Carlos Alberto. Ésteve bien colocado a Luismi, que consigue marcar el gol, conseguir los tres puntos en juego, y mantener viva la ilusión por conseguir la permanencia.

FONTE. Faro de Vigo.

Remontada gloriosa da Cultural nos últimos 10 minutos de encontro, nos que pasamos de estar practicamente descendidos a ter de novo moitisima vida e poder soñar en escapar non só dos postos de descensos directos, senón tamén da zona de arrastres.
A Lomba animou e berrou coma nuinca nos 90 minutos, máis de 1.000 siareiros abarrotaban as bancadas e muros da Lomba, e mesmo cando o Deportivo B marcou o 1-2 e vez en desanimo pasou todo o contrario, a animación foi a máis e xuntos coa equipoa nos enchimos de valor e sacamos o partido de novo cara adiante, conseguindo unha victoria para op noso nivel case que histórica, das quedaran sempre no noso recordo.

Agora toca Betanzos na última final, agora que nadamos tanto non imos morrer afogados na orilla, polo que imos a por eles! Forza Areas! xuntos afección máis equipa o conseguiremos, este barco non se funde!