miércoles, 28 de abril de 2010

Dende aqui pedir o máximo apoio pra invadir Coruxo de areáns o domingo.

Xa sabemos que nom sera facil, sobre todo pos siarei@s máis novos, xa que o venres pola noite e a romería da Pikaraña, onde os xovenes Pontareáns invadiremos o monte da Pikaraña pra acampar e pasar unha noite bem parecida as da tradizom celta entre alcohol e fogueiras.
Mesmo asi, tentareamos por todos os medios poder estar o cen por cen en Coruxo, aínda que moitos seguramente pasaran o fin de semana enteiro no monte. O desplacemento e moi cercan e habra moi bo ambente xunto os nosos veciños de Coruxo, e máis aínda a nosa equipa necesitanos máis ca nunca gañar pra asegurala terceira polo que pedimos todo o apoio posible, NOS SEREMOS O XOGADOR NÚMERO 13!!

Aínda nom falamos pa partir todos dun mesmo punto, pero sabendo a proximidade e o facil de localizar o estadio (frente a praia do Vao), pensamos en caso de nom arrancar xuntos pois toparnos polos bares da zona, praia ou mesmo xa no interior do estadio.
Estade atentos o blog porque tal vez un dia antes pomos un sitio pra partir xuntos.
Animadevos e difundide, nosa equipa nos necesita!!

FORZA CULTURAL, IMOS HORDA!!

A Seleczom Galega de rexións gaña a VII Copa da UEFA de "rexións" e disputara a fase europea.

A Seleczom Galega de rexións gaña a final do torneo da UEFA ante a seleczom andaluza na prologa por 2-1. O partido disputado no Campo de Baltar, Portonovo foi unha festa onde triunfou o futbol galego modesto.

Agora disputara a fase europe, onde se desprazara a Malta, dende aqui darlle a nosa noraboa e sorte por os lares europeos, xa que som os representantes do noso futbol modesto.

FORZA GALIZA!! UNHA NAÇOM, UNHA SELECZOM!!

lunes, 26 de abril de 2010

Cult.Areas 1-2 Naron

Nova derrota da nosa equipa ante un Naron que pouco fixo máis que marcar os dous goles. Nunha tarde esplendida, onde lucia o sol moita xente cambiou o encontro pola praia ou o río polo que a Lomba rexistrou unha media entrada.

O partido comezou bastante tranquilo e sen moitas ocasions pra ambas equipas. O Areas aprobeitari unha unha ocasión no primeiro cuarto de hora pra que Gabi fixera o 1-0. O Naron tardaba en reaccionar e a Cultural parecia que tiña o partido controlado, chegando asi o descanso.

Na sef¡gunda metade sería máis ou menos a mesma tónica se o colexiado nom sacase un penalti da chisteira co cal empatria o Naron. Nom só nom era penalti, senom que devia ser tarxeta por semaxante piscinazo, pero e o que hai por estes lares... Tan só un minuto despois do empate o Naron conseguirialle dar volta o marcador pa levarse os tres puntos. A partires de hai a Cultural foise arriba e tentou o empate pero este nom chegou.
No remate do encontro oubo unha tangana co porteiro visitante, un ser que se fai chamar o parecer o "Chino" o cal nom sabe gañar e aínda por enriba se mofa dos vencidos, un "valente" dos que tira a pedra e logo corre pos vestiarios...

Na Lomba entorno uns quinientos espectadores e uns 15 membros da Horda con pouca animazom sen ser no final do encontro.

Pa semana sera o último desplazamento da tempada a veciña Coruxo, o grupo tentara estar presente contra vento e marea ali, polo que estade atentos as novas pa organizar a viaxe.