lunes, 25 de enero de 2010

Negreira 3-1 Cult.Areas

Encontro onde a Cultural desprazouse a Negreira coas importantes baixas de Fonseca, Nandi e Ministro. A Cultural saiu moi relaxada nos primeiros minutos do encontro onde en oito minutos encaixou dous tantos locais. Despois pouco a pouco a Cultural foi entoando o encontro e antes de chegar o descanso tubo varias ocasións para recortar distancias.

No segundo tempo a Cultural foise a arriba para tental empatar o encontro e Pichi conseguiria o 2-1. Dende hai o final o encontro foi un ir e vir, xa que o Areas adiantaria suas liñas e o Negreira teria varias ocasións claras, conseguindo asi case o final o decisivo 3-1.

Dende aqui dar animos a Fonseca e a David Dominguez e que se recupere canto antes, de esas importunas lesións de hombreiro e rotura dun oso do pé.