miércoles, 19 de enero de 2011

Cult.Areas-Santa Comba

PARTIDO CLAVE POLA LOITA POLA PERMANENZA

Boas!!
O domingo a Cultural Areas enfrentase a un rival directo pola permanenza na terceira, o Santa Comba. Polo que se pide a maior presenza de xovenes siareiros que se poida, pois dende a Horda Pontareán tentaremos ser o motor de animación da Lomba os 90 minutos.

O encontro e as 4:30, pero no Bar Xesus en Ribadetea a partires das 3 / 3:30 xa andaremos os membros da Horda quentando motores. QUE SI OSTIA, QUE NOS IMOS MANTER!!

Horda Pontareán Siareiros

martes, 18 de enero de 2011

Folga xeral 27 de xaneiro

Mesón do Bento 2-2 Cult.Areas

Mesón do Bento: Sambade; Guille, Méndez, Evaristo, Michi, David (Silva, min. 65), Diego, Julio Bayo, David Louro (Minguilla, min. 80), Rebollo y Sánchez (Suso, min. 65).

Cultural Areas: Samu; Samuel, Brais, Sombri, Costas, Mimis, Jorge, Grola, Nandi (Couso, min. 80), Maikel (Gaby, min. 89) y David Domín­nguez (Germán, min. 90).;
Árbitro: Loira Rodrí­guez. Expulsó al portero visitante Vitas (min. 85). Amonestó a Guille, Diego, Julio Bayo, Suso, Samu, Samuel, Brais, Sombri, Jorge, Gaby y Couso.

Goles: 0-1, min. 55: D. Domí­nguez; 1-1, min. 65: Julio Bayo (p.); 2-1, min. 85: Michi; 2-2, min. 90: Couso.

CORREO GALLEGO. El Mesón do Bento no pudo aguantar el empuje final de su rival y se puede decir que perdió dos puntos en el último suspiro del partido (2-2) disputado en el campo Monte Rojo. Los pupilos de Cata se veían vencedores, pero no contaban con el empate en el minuto noventa de partido, de Couso. El Mesón, que falló un penalti a los cinco minutos por medio de David Louro, le faltó aplomo en la recta final para ganar.