martes, 16 de noviembre de 2010

Cutl.Areas 1-1 Vilalonga

Partido disputado num ambente igual que o tempo frío, onde a choiva deu poucas treguas.
A Cultural empezou forte mandando un tiro o longuiro cedo, pouco a pouco foise facendo dona do encontro marcando faltando 15 minutos para o descanso un 1-0, o autor do tanto foi Couso.

Pero na reanudación do descanso cambiaron as tornas, o Vilalonga foise arriba polo empate e comezou a dominar o xogo. Aínda que nom chegou a fecer moito perigop conseguiu o empate co cal despertou a Cultural. Nos últimos quince minutos a Cultural buscou o gol da victoria e tubo unha ocasión clarisima no desconto, onde estralaria case baixo os paus un balom no longueiro. O final reparto de puntos na Lomba.

Entorno unhas 400 persoas na Lomba, no fondo da Horda uns 10 siareios do grupo que tentamos animar o máximo nosa equipo nunha tarde fría e choivosa.