lunes, 10 de febrero de 2014

Cultural 0-3 Ordes

Costa abaixo e sen freos

O Culturas Areas encaixou a cuarta derrota consecutiva ó caer no seu campo ante o Ordes
Compartir en:
REDACCIÓN. VIGO DEPORTESAD@ATLANTICO.NET - 10-02-2014
O Cultural Areas sufriu onte una dolorosa derrota e xa acumula catro consecutivas. Dende que Fonsi Valverde asumiu o mando do equipo, o equipo de Ponteareas soamente logrou unha vitoria, no primeiro partido.
Víctor Besada, do Areas, trata de superar a presión dun xogador do Ordes.

O equipo local mostrou onte no seu terreo de xogo de A Lomba a súa peor versión. Nunha primeira metada para esquecer, os pupilos de Valverde encaixaron tres tantos e, sobre todo, deron a sensación de equipo desdibuxado, con moitos problemas para elaborar xogadas cun mínimo de perigo ante un Ordes que estivo moi cómodo.

Adrián Quintairos puxo en vantaxe o seu equipo os catro minutos de xogo cando logrou rematar un centro ó borde do área pequena e cruzar o esférico de xeito que Vitas non o alcanzou.

No treito final da primeira metada chegou a sentanza do partido. Adrián Abelenda foi o encargado de executar ó Areas ó rematar un rexeite dentro do área tras un saque de curruncho.

A falta de catro minutos para o descanso, o propio Abelenda desbordou a defensa local para solventar o man a man ante Vitas cunha vaselina e enviar ó Areas a penúltima posición.