domingo, 16 de octubre de 2011

Cult.Areas 2-3 Alondras

Partido moi disputado na Lomba e nivelado, comenzando gañando por 2-0 cun gol moi tempraneiro de Couso e pouco despois de de Carlos. Pero mesmo ir gañando moi tempran por 2-0 o xogo estaba moi igualado polo que o Alondras non tardaria en reducir diferenzas no marcador. Asi acabaria o primeiro tempo cun fermoso partido de ataques constante das duas equipas, máis común do futbol inglés que galego.

No segundo xogo comezaria moi parecido o anterior, o alondras saiu máis afinado e conseguiria o empate antes do minuto 15 de xogo. Logo foi ir un fermoso ir e vir de ambas equipas podendose levar o encantro calquera dos dous.
Finalmente foi o Alondras quen conseguiria o definitivo 2-3 nun fermoso encontro, só manchado ccomo vai sendo típico na Lomba polos colexiados, pois este nos minutos finais despois de facer un moi mal encontro pos dous bandos, decide expulsar 4 xogadores da Cultural quedando esta con 8 xogadores o remate do encontro.

Xa se esta facendo tradición na Lomba este tipo de cousas, polo que carallo pasa? a federación non nos quere na terceira ou que? O remate do encontro centos de afeccionados mostramos noso descontento cos tres imprensentables máis coa federación.

Para remate chegan 2 patrullas da Garda Viril máis 1 da local (unha xa estaba presente no campo) a toda ostia pola autoestrada, luces prendidas o máis estilo FBI e saén dos carros porras en man intimidando todo tip de seguidor que por ali estaba, fora muller, neno ou home.
Como anecdota un ata levaba o chaleco anti-balas posto, tremendo.